zondag 1 september 2013

Forever 21 Amsterdam


Jaja, het is weer maandag. Weer tijd dus voor een nieuw artikel, vandaag zal het gaan over de nieuwe Forever 21. Volgens mij zijn we allemaal wel bekend met deze geweldige winkelketen. Je kunt de winkels van Forever 21 vergelijken met de prijsklasse van H&M, super budget-proof dus. De winkels van Forever 21 zijn alleen veel leuker dan die van de H&M naar mijn mening, ze hebben hele originele en aparte kleding. Het is vintage-achtig met altijd een hip leuk detail erin verwerkt.Er komt dan ook, jawel, een Forever 21 in Nederland! Volgens mij zijn we hier allang van op de hoogte, want hier kunnen we niet omheen. De Forever 21 zal zich gaan vestigen in de Kalverstraat in Amsterdam, hij zal geopend worden in het einde van 2013. Wat de exacte datum is weet ik niet precies maar het zal waarschijnlijk openen in Oktober/November. Zolang wachten is het dus niet meer, het is eerder aftellen.

Forever 21 staat bekend om de supermooi ingerichte winkels met de fantastische kleren. Omdat het zo'n populaire winkel is, zal het vaak druk zijn en zal er niet altijd alles meer zijn wat je had gewild.

Als Forever 21 ergens aan begint, doen ze het ook goed. Ze gaan ook aardig uitpakken in Nederland, dit filiaal zal gaan bestaan uit 5 verdiepingen. Forever 21 heeft maar liefst 500 filialen, wereldwijd. Alle winkels zijn ontzettend mooi en verbazingwekkend.







Als je niet bekend bent met deze winkelketen die wereldwijd verspreid zit. De Forever 21, heeft ook een webshop: http://www.forever21.com/EU/Product/Main.aspx?br=f21&lang=en-US
In de winkels / webshop, kun je sieraden, make-up, en een heel breed assortiment aan kleding verkrijgen. Zelfs in schoenen hebben ze een grote keuze.


Binnenkort zal amsterdam dus op stelten staan en zullen alle Forever 21-lovers hun plekje hebben gevonden. Het nieuwe filiaal zal dus in het laatste kwartaal van 2013 worden geopend. 
Ben jij ook benieuwd, neem dan snel een kijkje op de site of ga binnenkort naar Amsterdam!




Veel Liefs,
Lara

Geen opmerkingen: