zondag 18 augustus 2013

Love your body

Van jezelf houden klinkt heel zelfingenomen, en als eigendunk, maar dat is dus niet waar.
Als je niet van jezelf houd ben je onzeker, hierdoor probeer je erg op mensen te lijken wie jij ook wel zou willen zijn, waardoor je een soort van 'meeloper' word, zonder dat je het door hebt. Je hebt op een gegeven moment geen eigen smaak, mening en keuzes meer. Hierdoor zullen anderen dat ook zien en zou je opmerkingen hierover kunnen krijgen of buitengesloten worden omdat je niet echt jezelf bent. Niet alleen dit, maar omdat je jezelf steeds minder positief gaat zien ga je steeds meer in de put zitten. Misschien kan dit uitlopen tot wel heftigere dingen..

dream | Tumblr

Sommige meiden vinden zichzelf te dik, andere vinden alles lelijk aan zichzelf. Je kan dat dan wel 100 x per dag door je hoofd laten gaan hoe lelijk en stom je wel niet bent, en dat je er niet toe doet. Maar iedereen heeft zoveel goede, mooie, positieve dingen aan zichzelf, als je dit tegen jezelf zou zeggen zou je in jezelf gaan geloven. Het belangrijkste is dat je in jezelf geloofd, en alle vervelende opmerkingen langs je heen laat gaan. Meestal is het pure jaloezie of misschien zijn ze wel zo zielig dat ze niks beters met hun leven te doen hebben dan met jou bezig zijn.

Het gaat meestal puur om uiterlijk, het allerbelangrijkste is dat je van je lichaam leert houden. Zodra je jezelf verteld hoe mooie benen je wel niet hebt, of hoe prachtig je ogen zijn, zul je merken dat je vrolijker wordt en zelfverzekerder. Kijk in de spiegel en laat je minpunten gaan, kijk naar de mooie punten aan jezelf en denk daaraan.




Believe In Yourself
Als je alleen maar thuis op de bank zit en nooit eens wat afspreekt blijft je hoofd ook maar in dat onderwerp hangen, spreek daarom af en toe af met iemand of ga wat leuks doen. Shop leuke items voor jezelf of verwen jezelf met een dagje spa. Afleiding is het beste medicijn, je moet natuurlijk niet weglopen ervoor maar leuke dingen doen mag altijd!

Bedenk ook dat je niet het helemaal niet zo erg is een beetje onzeker, bedenk wat voor verschrikkelijke dingen andere meiden van jou leeftijd meemaken op de wereld. Bedenk dat je het helemaal niet zo slecht hebt en dat andere het veel slechter hebben. Dit helpt en stimuleert je om het weer positief in te zien.

Laat jezelf niet gek maken en geloof in jezelf, houd van hoe jij bent, want niemand is zoals jou!


happySee you soon x Lara

1 opmerking:

Sanniee zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.