woensdag 21 augustus 2013

what to do for; dun haar??

Haar, een van de grootste onderdelen van je uiterlijk, als je een bad-hairday hebt wil je eigenlijk het liefst thuis blijven. Iedere vrouw kent dit probleem volgens mij wel.  De ene vrouw heeft heel dik haar wat ook niet fijn is, maar de ander weer heel dun die mocht willen dat het dik was. Maar wat moet je nou doen om dikker haar te krijgen?

Je haar echt dikker maken kan niet echt, je kan natuurlijk wel wat trucjes gebruiken waardoor het meer gaat groeien en er volumineuzer uitziet!
ZoSophia

Ten eerste is het belangrijk dat je haar niet vet is, als het vet is lijkt het al gauw heel dun doordat je haar zich opsplitst in dikke punten, dit zijn meerdere haren in een pluk doordat ze aan elkaar kleven door de vettigheid. Om dit te voorkomen moet je niet al te veel sprays, zoals haarlak en haarverzorging, erin sprayen. Niet te veel gel gebruiken (als je dat gebruikt), en niet geheel onbelangrijk, haar wassen? Nou is er een verschil tussen te veel wassen, en te weinig. Het beste is als je 2  x per week je haar wast, hierdoor wordt het niet vet. Het gevolg van te veel wassen is namelijk dat het juist heel vet wordt, doordat je het talg weg wast gaat je hoofdhuid juist heel veel talg aanmaken waardoor het dus juist heel vet wordt. Begin dus eerst met je haar 2 x per week te wassen.

Naast je haar wassen moet je ook goed vitamine B binnen krijgen, dit is goed voor je haar, hierdoor gaat het groeien en krijg je dus meer haar. Zorg dus goed dat je veel producten met vitamine B binnen krijgt, of vitamine B pillen slikt.

Behalve deze dingen kun je natuurlijk ook gewoon volume creeeren. Je kan bijvoorbeeld tuperen, dit houdt in dat je met een kam plukjes haar omhoog kamt waardoor het een beetje wordt opgepoft en je dus volume creeert. Je kan ook volume creeeren door sprays en mousses, deze heb je van diverse merken.

Zoals jullie zien heb ik de prijzen eronder gezien, en hopelijk kunnen jullie lezen van welke merken ze zijn en welke namen ze hebben.

Vitamines zijn dus altijd goed voor nagels/haar/huid, en goed verzorgen is ook een puntje. Helaas bestaat er nog geen wondermiddel waardoor het heel dik wordt.

See you soon x Lara

Geen opmerkingen: